Tiranë, Shqipëri 25 - 27 Nentor 2022

Më në fund erdhi.....

Kineastet jane shperndare neper Tiranë duke e kthyer atë në një shesh xhirimi të çmendur për vetëm 48 orë! Ekipet filmike do të kenë në dispozicion vetëm një fundjavë  - vetëm këtë - për të shkruar, xhiruar dhe per të edituar filmat e tyre të shkurtër! Të gjitha regjistrimet e përfunduara do të zbulohet në ekranin e madh, në shfaqjen tonë premierë.

Këtu janë disa shënime të rëndësishme për kineastët e Tirana 48HFP:

 • Elemenet: Elementet e kërkuara për Tiranë do të listohen në këtë faqe mbas kickoff.
 • Media: Ju duhet të paraqisni filmin tuaj në përputhje me formatet e listuara në këtë faqe.
 • Documents: Ju duhet të paraqisni linçensat për të gjithë anëtarët e ekipit, të gjitha pjesëve muzikore, të gjitha vendeve, dhe çdo materiali tjetër me copyright, si dhe marrëveshja e udhëheqësit të ekipit, një regjistër, dhe një deklaratë certifikimi. Këto forma mund të shkarkohen nga faqja jonë në Dokumentet e produksionit.
 • Rules: Ju duhet të jeni të sigurtë që filmi juaj përputhet me rregullat tona filmike dhe me rregullat e konkurrencës. Nëse keni pyetje në lidhje me rregullat, vendi më i mirë për të shkuar është: Frequently Asked Questions.
 • 48HFP Hotline: Nëse keni një pyetje gjatë fundjavës filmike, telefononi 48HFP Hotline. Numri është në Fletën e Kickoff Info, që përfaqësuesi ekipi tuaj jua ka  dhënë në fillim. Nëse ju na dërgoni pyetjet me email, ju ndoshta nuk do të merrni një përgjigje në kohë, kështu që ju lutemi, telefononi.
 • Dropoff: Filmi juaj duhet të dorëzohet në vendin e listuar në këtë faqe.

Shtrëngoni rripat! Bëni filma të bukur! fat të mbarë!


Elements Genres FAQs


Required Media

 • Video Codec: H.264
 • Media: Online Submission (preferred)
 • File Type: MPEG 4 (.mp4) (preferred), MPEG 4 (.m4v), Quicktime (.mov)
 • Resolution: HD 1080 (1920x1080) (preferred)
 • Aspect Ratio: Widescreen (16:9) (preferred)
 • Pixel Ratio: Square (1:1) (preferred)
 • Frame Rate: 24 FPS (preferred), 24 FPS (23.976), 25 FPS, 30 FPS (29.97)
 • Interlacing: Progressive / NON-Interlaced
 • Audio Codec: AAC (.aac), WAV (.wav), MPEG4 (.mp4)
 • Maximum File Size: 2.0GB (preferred)
Notes

Online Submission on Cinema48.com. Make sure your team leader is registered.

Required Elements

 • Character: Kadri apo Karafile Porti Doganier/Sekretare (Kadri or Karafile Porti Customs officer/Secretary)
 • Prop: Kruajtese dhëmbësh (Tooth pick)
 • Line: "Juve jeni qe te gjithe qorra." ("You are all blind.")

Dropoff Event

e Djele, 27 nentor 2022
by 19:30 to be on-time

Ekipet filmike që do marrin pjesë

 • ANRML.me ANRML me
 • All Stars Pictures Xhemali Moku
 • Amadeus 2.0 Arjon Bajramaj
 • Black -Box Films Tan Kazazi
 • Charmers Olgert Lami
 • Climax Bjorni Linza
 • Enemy Aermael Domi
 • Independent Filmmakers Renis Hyka
 • JORS Jorid Kryemadhi
 • Koka Për Paçe Mario Topalli
 • Moirai Production endi shani
 • Njeriu i ri Daniela Vuksani
 • Online Donald Brraka
 • Outsiders Dorjan Cara
 • Paradox Malis Selmani
 • Spahiu Studio Erlis Spahiu
 • Troublemakers Xhuljo Hoti
 • Zfilm Zugrilda Erjon

Important Message: Copycat DisclaimerPrivacy Policy

Copyright © 2001-2022 48 Hour Film Project, Inc. All Rights Reserved