Tiranë, Shqipëri 24 - 26 Nentor 2017

Më në fund erdhi.....

Kineastet jane shperndare neper Tiranë duke e kthyer atë në një shesh xhirimi të çmendur për vetëm 48 orë! Ekipet filmike do të kenë në dispozicion vetëm një fundjavë  - vetëm këtë - për të shkruar, xhiruar dhe per të edituar filmat e tyre të shkurtër! Të gjitha regjistrimet e përfunduara do të zbulohet në ekranin e madh, në shfaqjen tonë premierë.

Këtu janë disa shënime të rëndësishme për kineastët e Tirana 48HFP:

 • Elemenet: Elementet e kërkuara për Tiranë do të listohen në këtë faqe mbas kickoff.
 • Media: Ju duhet të paraqisni filmin tuaj në përputhje me formatet e listuara në këtë faqe.
 • Documents: Ju duhet të paraqisni linçensat për të gjithë anëtarët e ekipit, të gjitha pjesëve muzikore, të gjitha vendeve, dhe çdo materiali tjetër me copyright, si dhe marrëveshja e udhëheqësit të ekipit, një regjistër, dhe një deklaratë certifikimi. Këto forma mund të shkarkohen nga faqja jonë në Dokumentet e produksionit.
 • Rules: Ju duhet të jeni të sigurtë që filmi juaj përputhet me rregullat tona filmike dhe me rregullat e konkurrencës. Nëse keni pyetje në lidhje me rregullat, vendi më i mirë për të shkuar është: Frequently Asked Questions.
 • 48HFP Hotline: Nëse keni një pyetje gjatë fundjavës filmike, telefononi 48HFP Hotline. Numri është në Fletën e Kickoff Info, që përfaqësuesi ekipi tuaj jua ka  dhënë në fillim. Nëse ju na dërgoni pyetjet me email, ju ndoshta nuk do të merrni një përgjigje në kohë, kështu që ju lutemi, telefononi.
 • Dropoff: Filmi juaj duhet të dorëzohet në vendin e listuar në këtë faqe.

Shtrëngoni rripat! Bëni filma të bukur! fat të mbarë!


Elements Genres FAQs


Registration Fees

 • 8000 ALL/team ends e Premte, 24 nentor
Register Your Team Now!Join Our Email List

Required Elements

  Announced at Kickoff

Kickoff Event

e Premte, 24 nentor 2017 @ 18:00 - 19:00

Dropoff Event

e Djele, 26 nentor 2017
by 19:30 to be on-time

Premiere Screenings

e Premte, 1 dhjetor 2017
National Experimental Theater.

Ekipet filmike që do marrin pjesë

Këtu janë disa nga ekipet që do të bëjnë një film të shkurtër për Tiranë në vetëm 48 orë.

 • Artisti Estela Ruka
 • BardhZiBardh Gentian Kurti
 • Black Box Team Tan Kazazi
 • Chaos Aldo Marku
 • Dreamcatchers Franc Priska
 • Gen Y Mario Guza
 • Gravity 11 11 Fadil Duka
 • Green Speaker Ardit Alimemeti
 • Grupi MANEKIN Fioreta Menaj
 • Lil Pompat Donald Brraka
 • MBN Productions Matias Ndini
 • Pulp Friction Jason Vasha
 • Somnambul Uarda Haxhimihali
 • The Creators Indrit Ymeri

Important Message: Copycat DisclaimerPrivacy Policy

Copyright © 2001-2017 48 Hour Film Project, Inc. All Rights Reserved