Tiranë, Shqipëri 23 - 25 Nentor 2018

Përgatitu për një sfidë të mrekullueshme!

Fundjava? 23 - 25 Nentor 2018

Sfida e rradhës? Për të bërë një film në vetem 48 orë!

Kineastë nga e gjithë Tiranë, AL do të konkurrojnë për të parë se kush mund të bëjë filmin me metrazh të shkurtër më të mirë në vetëm 48 orë. Filmi fitues do të shkojë të konkurrojë kundër filmave fituesnga e gjithë bota në Filmapalooza2019 për një shans në çmimin e madh dhe një mundësi për ekran në Festivalin e Filmit në Kanë 2019, Court Métrage.


Genres Elements FAQs


Registration Fees

 • 8000 ALL/team ends e Premte, 23 nentor
Register Your Team Now!

Kickoff Event

e Premte, 23 nentor 2018 @ 18:00 - 19:00
Kinema Millenium

Dropoff Event

e Djele, 25 nentor 2018
by 19:30 to be on-time
Qendra Multimediale Ten
Rruga Myslym Shyri, Tiranë, Albania

Premiere Screenings

e Djele, 9 dhjetor 2018 @ 19:00
Kinema Millenium

Required Media

 • Video Codec: H.264
 • Media: Data DVD, USB Thumb Drive
 • File Type: MPEG 4 (.mp4), Quicktime (.mov)
 • Resolution: HD 1080 (1920x1080), SD
 • Aspect Ratio: Widescreen (16:9)
 • Pixel Ratio: Widescreen (16:9)
 • Frame Rate: 25 FPS
 • Interlacing: Progressive / NON-Interlaced
 • Audio Codec: MPEG4 (.mp4)
 • Audio Bit Rate: 192 kbps
 • Audio Sample Rate: 48 kHz
 • Maximum File Size: 4.0GB

Films from Previous Years


Important Message: Copycat DisclaimerPrivacy Policy

Copyright © 2001-2018 48 Hour Film Project, Inc. All Rights Reserved