Tiranë, Shqipëri 13 - 15 Nentor 2015

Dhe ... Ky është një plan aksioni filmik Urime kineastë shqipëtarë

Të Sunday, November 15, Tiranë grupet filmike paraqesin rezultatet e fundjavës së tyre të përgjakur, djersë dhe lot ne një film të kompletuar! Vetëm disa ditë para se këto të ishin vetëm ide në kokat e kineastëve tanë,  tani ato kanë ardhur në jetë.

Ju nuk do të  humbisni asgjë duke parë filmat në premierën e shfaqje tonë!


Required Elements

 • Character: Mergim or Marjeta Karashi, Kamarier (Waiter/Waitress)
 • Prop: flete-rrufe (a wall poster)
 • Line: "Situata ketu eshte shume e keqe." ("It is very bad, this situation here.")

Premiere Screenings

Tickets: Free
2 December, 2015, @ 19:00 h
TEATRI KOMBETAR EKSPERIMENTAL, "KUJTIM SPAHIVOGLI"

Ekipet filmike që do marrin pjesë

 • ElitArt Esmeralda Stafa
 • Good Films Dori Raco
 • Ilumina enxhi arapi
 • Lurini Flavio Costa
 • One Up Multimedia Gentian Kurti
 • Potato Xhorxh Baxhaku
 • Retrovision25 Shpetim Baca
 • Sfida Erdit Xhengo
 • The Bottle Movies Enton Lazaj

Important Message: Copycat Disclaimer

Copyright © 2001-2015 48 Hour Film Project, Inc. All Rights Reserved