Tiranë, Shqipëri 16 - 18 Nentor 2012

Shpallja e fituesve

Pas shumë reflektimeve, paneli ynë i shquar i  jurisë ka zgjedhur filmat fitues të këtij viti. Urime për të gjithë kineastët dhe ekipet që morën pjesë. Ne jemi krenarë të shpallim fituesit tonë.

Urime [winfilm:team-label] që fitoj Best Film of 2012. Film i tyre [winfilm:label] do vazhdojë të prezantojë Tiranë kundër të gjithë fituesve të tjerë të qyteteve të ndryshme botës në Filmapalooza 2013.


Required Elements

  • Character: Luan ose Luana Cungu, Artist
  • Prop: një flamuri (a flag)
  • Line: Ti duhet të takosh kushuririn tim. (You should meet my cousin.)

2012 Film List

  • I Love Shooting by ILIRËT
  • The cousin by Triangle Media Production

    0.270833333333333


Important Message: Copycat DisclaimerPrivacy Policy

Copyright © 2001-2017 48 Hour Film Project, Inc. All Rights Reserved