48 Hour Film Project në Tiranë

See below for 2012 results.
For more information on 2015, click here...

Juria ka vendosur

Juria vendosi çmimet si me poshte. Ne urojme te gjithe ekipet dhe kineastet qe moren pjese ne kete festival. Ne jemi krenare te prezantojme fituesit e edicionit te trete te Tirana 48 Hour Film Project:

Perdorimi me i mire i karakterir; u mor nga grupi USAA ne filmin "Luana Natën"
Grupi USAA me filmin "Luana Naten"

Perdorimi me i mire i elementit: u mor nga Grupi Ilirët me filmin "I love Shooting"
Grupi Iliret me filmin "I Love Shooting"

Perdorimi me i mire i frazes:
Grupi USAA me filmin "Luana Naten"

Perdorimi me i mire i zhanrit: u mor nga Grupi Ilirët me filmin "I love Shooting"
Grupi Iliret me filmin "I Love Shooting"

Kinematografia më e mirë: Grupi Iliret me filmin "Kushururi" (The Cussin)
Grupi Triangle me filmin "Kushuriri"

Montazhi më i mirë: Grupi Iliret me filmin "Kushururi" (The Cussin)
Grupi Triangle me filmin "Kushuriri"

Aktorja-Aktori me i mire i festivalit
Jonida Çepani me filmin "Antropa Belladona"

Skenari më i mirë: Grupi Ilirët me filmin "I love Shooting"
Grupi Iliret me filmin "I Love Shooting"

Regjizori më i mirë: Gent Bejko me filmin "Triangle"
Gent Bejko, Grupi Triangle

Filmi më i mirë: Grupi "Triangle" me filmin, Kushuriri, (The cussin")
"The Cussin" (Kushuriri" nga bgrupi Triangle

Lidgjet e Tiranë 48HFP
Elementet e Kerkuara

Luan  Luan ose Luana Cungu, Artist
NJë  një flamuri (a flag)
Ti  Ti duhet të takosh kushuririn tim. (You should meet my cousin.)

Our Sponsors

pond5 logomoviemagicsw logo

Registered Teams

Anonymous Film, Andi Baholli
Atropa belladonna, Alba Cepani
Fiki dritat, Gjergj Shota
Heronjte e heshtur, Ilir Hysenaj
ILIRËT, Albi Sema
Sfida, Erdit Xhengo
Triangle Media Production, Arbri Bezatlliu
USAA, Pamela Cohn

Important Message: Copycat Disclaimer

Copyright © 2001-2015 48 Hour Film Project, Inc. All Rights Reserved